Marți, 05 Februarie 2019 02:00

Pe 5 februarie intrăm în noul an chinezesc. Ce ne aduce anul mistrețului de pământ

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Este un zodiac care are la bază un ciclu de 12 ani, care la rândul său face parte dintr-un ciclu mai lung, de 60 de ani.Spre deosebire de zodiacul occidental, în astrologia chineză, zodiile sunt atribuite inițial în funcție de anul nașterii reprezentând aparența, sau felul în care persoana este percepută de cei din jur. De asemenea, în ciuda ideii preconcepute care circulă în civilizația vestică, personalitatea și norocul unei persoane sunt definite și în funcție de luna, ziua și ora nașterii.

Astfel, și acestora le sunt atribuite elemente ale zodiacului chinezesc.Horoscop chinezesc 2019, cu Mihai Voropchievici. Anul mistrețului de pământ este un an care implică un sentiment de abundență din toate punctele de vedere, a spus Mihai Voropchievici, sâmbătă seară, la Antena 3.Culorile norocoase pentru anul mistrețului de pământ sunt galben, gri, maro și auriu. Cifrele norocoase sunt 2, 5 și 8.Atuul anului este cinstea. Atenție! Porcului nu îi place să fi mințit. Mistrețul este ultimul animal din zodiacul chinezesc. Cele 12 animale ale zodiacului sunt în următoarea ordine: şobolan, bou, tigru, iepure, dragon, șarpe, cal, capră, maimuţă, cocoş, câine şi mistreț.La sfârșitul zilei de 4 februarie se încheie anul Câinelui de Pământ și începând cu data de 5 ianuarie începe anul Mistrețului.


Șobolanul comunică bine cu partenerul.

Boul an bun pentru a avea copii. Cei singuri își pot găsi sufletul pereche.

Tigrul are parte de dragoste sau de refugiu în muncă. Este la extreme, ei nu au cale de mijloc.

Iepurele are o relație stabilă în 2019, iar cei singuri găsesc dragostea în locuri noi. E un an în care trebuie să fie ponderat, are o sănătate bună dar are nevoie să consume totul natural.

Dragonul primește noi impulsuri, este fățarnic în 2019 și trebuie să se axeze pe carieră.

Șarpele are multă armonie în dragoste și pasiune. Trebuie să fie mai calm. În acest an are tendința să cumpere lucruri multe.

Calul are an de armonie, are parte de dragoste și înțelegere. Trebuie să fie atent cum se comportă cu rudele.Are un an bun și maimuța. Trebuie să lase tensiunile deoparte, e provocatoare și trebuie să abandoneze conflictele. În sănătate maimuța are multă energie.

Cocoșul este cuceritorul zodiacului. Are o viață sentimentală foarte plăcută.

Câinele nu trebuie să ia decizii majore în cuplu, iar la sănătate dă de bucluc în 2019.

Mistrețul are parte de situații favorabile în 2019. Trebuie să comunice mai mult, pentru a nu avea necazuri și să investească cu cap.

Citit 1959 ori Ultima modificare Luni, 04 Februarie 2019 13:30

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
922919

Autentificare