Vineri, 03 Martie 2023 09:35

Programul 'Masă caldă' devine 'Masă sănătoasă'

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând cu anul şcolar 2023-2024, cel puţin un milion de elevi vor beneficia de o masă gratuită la şcoală, arată o postare pe pagina de Facebook a PNL, potrivit news.ro. 

Prin urmare, prin noile legi ale educaţiei, programul „Masă caldă” este extins şi devine „Masă sănătoasă”, iar investiţia va fi majorată la 2,5 miliarde de lei.

PNL a dat informații pe pagina de Facebook

„Începând cu anul şcolar 2023-2024, cel puţin un milion de elevi vor beneficia de o masă gratuită la şcoală. Prin noile legi ale educaţiei, programul „Masă caldă” este extins şi devine „Masă sănătoasă”, iar investiţia va fi majorată la 2,5 miliarde de lei. Programul va contribui la reducerea riscului de abandon şcolar şi va oferi astfel un sprijin familiilor din întreaga ţară, în special celor din medii defavorizate. Măsura este parte a Planului Strategic Integrat de Reducere a Abandonului Şcolar”, potrivit postării de miercuri pe pagina de Facebook a PNL.

Liberalii precizează că susţin „prevenirea şi combaterea abandonului şcolar, prin măsuri concrete şi dovedite ca eficienţă, de care să beneficieze cât mai mulţi elevi din România”.

Citit 763 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
923201

Autentificare