Joi, 28 Februarie 2019 02:00

Slaba implicare a părinților in educatia copiilor / Demografia

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asigurarea unui trai decent pe care parintii trebuie sa.l ofere copiilor canalizarea pe problemele pe care aceștia le intampina(medicale, de comportament)Asigurarea unui trai decent pe care parintii trebuie sa.l ofere copiilor canalizarea pe problemele pe care aceștia le intampina(medicale, de comportament)Solutii:-părinții să-și educe copii sa aiba grija de copii cu dizabilitati -implicarea părinților in diverse acțiuni pe care școala le întreprinde. Oprea Vlad Alecs, cls. a VII- a, Școala Gimnazială „Alice Voinescu”

Demografia Romaniei este una dintre principalele probleme active ale țării față de care nu sa luat nicio masura serioasa dupa revolutie. In timp ce sportul ce sporul natural  a continuat sa fie negativ, nu a existat niciun program de stimulare a cresteri numarului de locuitori sau de intindere a populatiei. • Numarul romanilor a continuat sa scadă, astfel încât în prezent numărul locuitorilor tării a ajuns la nivelul anului 1966, sub 20 de milioane de locuitori  Solutii  

- Generatia tanara ar trebui  sa aiba acces la spatiul locativ  - Sa obtina mai usor credite  - Sa li se se ofere locuri de munca  - Ideal ar fi sa ajunga la 3 copiii de cuplu pentru a nu asista la depopularea Romaniei. Echipaj: Savu Andreea, Vătuiu Ioana, clasa a VIII - a , Școala Gimnazială  „Alice Voinescu”

Citit 1956 ori Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2019 00:34

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
1019272

Autentificare