Joi, 14 Martie 2019 02:00

Sărăcia / Copiii orfani sau maltratați

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Este o problemă la nivel internațional. Această problemă înseamnă o viață lipsită de șansele de a trăi în cadrul unui anumit standard minim de nivel de trai.Acest standard este relativ fiind   foarte  diferit  după țara  sau regiune .Aceasta problema este prezenta datorită războaielor,structurilor politice si secetei.

Soluții:

Una dintre măsurile luate de stat este ajutorul social . O altă măsură este alocatia înmânată părinților pentru a-și creste copii la un nivel de trai moderat .

Echipaj:Săvescu Daiana ,Moraru Andreea Melania,Lungu Ana Raluca.clasa 7B Scoala Gimnazială  Alice Voinescu

O problemă cu care se confruntă localitatea, ar fi copilașii care n-au părinți sau care sunt chinuiți de ei. Într-adevăr unii copii sunt luați la Protecția Copilului, dar alți nu. Eu aș vrea ca toți copiii să aibă hrană și locuință. Poate vă întrebați de ce am pus această problemă pentru că, acești copii reprezintă viitorul nostru.

Soluții:

1. Să patrulăm prin fiecare județ, comună, localitate. 2. Părinții care sunt violenți cu copii, să stea 2 luni la închisoare. 3. Să se facă donații pentru acești copii iar cu banii strânși să se cumpere haine, jucării, mâncare.

Bosoanca Mihaela Raluca, Școala Gimnazială „ Alice Voinescu „,Clasa a VIII  a B

Citit 1559 ori Ultima modificare Joi, 14 Martie 2019 22:56

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
881840

Autentificare