Prima pagină

Prima pagină (437)

Firmele mici și mijlocii din România se pregătesc să acceseze fondurile europene de câte 2-6 milioane de euro din noua schemă de finanțare POR 2.2-IMM, care vor genera cheltuieli de câte 3-9 milioane de euro în echipamente și servicii business-to-business. „Acesta este momentul în care un furnizor poate să-și găsească potențialii clienți”, spune Marian Dobrilă, consultant pentru finanțări nerambursabile, într-un interviu acordat StartupCafe.ro.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a modificat, luni, lista țărilor verzi pentru care nu se aplică recomandarea de instituire a măsurii de izolare sau carantină asupra persoanelor care sosesc în România.

Începând cu data de 1 iulie, vor intra în vigoare noile reguli privind vârsta de pensionare, cu modificări importante care vor afecta o bună parte dintre români.

Spaţiile interioare ale restaurantelor vor fi redeschise cu o serie de reguli şi restricţii, în care, de exemplu, clienţilor le va fi permis să meargă doar pe anumite benzi cu sens unic, semnalizate, păstrând distanţa de 2 metri unii de alţii la mesele vecine, iar solniţele, meniurile şi olivierele vor putea fi transferate de la o masă la alta doar după ce vor fi dezinfectate, conform proiectului de ordin care reglementează condiţiile de redeschidere, obţinut de Profit.ro.

Ministrul Finanțelor a anunțat de nenumărate rânduri că pensiile vor majorate de la 1 septembrie 2020. În plus, acesta a mai susținut că acestea vor crește cu 10 procente.

Vineri, 03 Iulie 2020 08:17

Klaus Iohannis salvează Romania

Este vorba despre dezvoltarea României în cele mai importante domenii de activitate. De asemenea, Iohannis nu i-a iertat nici pe cei de la PSD pe care i-a atacat din nou.

Premierul Ludovic Orban prezintă astăzi, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis, un plan de relansare a economiei. Programul se numește ”Reclădim România. Planul naţional de investiţii şi de relansare economică”.

Miercuri, 01 Iulie 2020 00:07

De ce nu susțin vaccinarea obligatorie

Apariția, de la o zi la alta, a noi cazuri de infectare cu Coronavirus, a adus din nou în discuție tema imunizării obligatorii în România. Este o temă recurentă în dezbaterea publică a ultimilor ani, fără însă a genera un consens.

Luna iunie 2020 va intra în top 5 al celor mai ploioase luni de vară din istoria măsurătorilor meteorologice făcute în România de Administraţia Naţională de Meteorologie. După ploile intense, luna iulie va veni cu un val de căldură şi cu temperaturi de peste 35 de grade Celsius.

Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat că „e necesar ca din toamnă să începem anul școlar altfel” și mai mult, a spus că a activat articolul din Legea Educației care prevede înființarea bibliotecii virtuale, prin care elevii să poată să vizioneze nu numai lecția predată de profesorul lor la școală, ci și aceeași lecție predată de alt profesor.

Pagina 1 din 32

citeste ziarul

mica publicitate

cel mai harnic prmar

cel mai harnic viitor prmar

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
159693

Autentificare