Joi, 09 Mai 2019 03:00

Prins în timp ce transporta substanțe chimice fără acte! Produsele periculoase trebuiau să ajungă în Gorj și Mehedinți!

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La data de 7 mai a.c., poliţişti din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Județean Gorj au desfășurat o acțiune pentru identificarea şi sancţionarea faptelor ilegale la regimul substanţelor şi deşeurilor periculoase.

Cu această ocazie a fost identificat un bărbat de 41 ani, din comuna Romos, judeţul Hunedoara, conducător auto în cadrul unei societăţi comerciale din judeţul Alba, în timp ce transporta cu o autoutilitară, fără a deţine documente care să ateste conținutul produselor, 166 recipiente din plastic, care conțineau cantitatea de 2.470 kg substanțe chimice, folosite pentru întreținerea si cosmetizarea autovehiculelor, în scopul de a fi comercializate pe raza județelor Gorj și Mehedinți.

Poliţiştii au indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor şi depozitat la o societate autorizată întreaga cantitatea de substanțe chimice, în valoare de 17.540 lei.

Totodată, poliţiştii au stabilit faptul că societatea comercială a importat din Italia substanțele şi preparate periculoase, transportate fără îndeplinirea prevederilor actelor normative, în scopul introducerii pe piață.

Citit 1499 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
920078

Autentificare