Imprimă această pagină
Vineri, 17 Mai 2019 03:00

Premierul Dăncilă vine la CEO

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alături de șefa Executivului vor veni în vizită și Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș şi secretarul de stat din Ministerul Energiei, Doru Vișan. E posibil să ajungă și Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Conform deputatului Mihai Weber oficialii guvernului vor vizita termocentrala și vor purta discuții cu conducerea CE Oltenia, lideri sindicali, dar și angajați ai sucursalei despre viitorul energiei pe cărbune.Liderul PSD Gorj susține că, la Rovinari, se vor purta discuții și despre problema certificatelor de CO2 a căror costuri au ajuns să reprezinte circa 40% din cifra de afaceri a CE Oltenia.

Tot în acest weekend vor sosi la Gorj și miniștrii Sănătății, Sorina Pintea și Economiei, Niculae Bădălău. Așa cum a anunțat, zilele trecute, Mihai Weber, Sorina Pintea va face o vizită la spitalul din Bumbești-Jiu, unde va vorbi de investițiile în unitatea spitalicească închisă de guvernul Boc. În plus, Niculae Bădălău va vizita Uzina Mecanică Sadu.“Va fi o prezenţă destul de masivă din partea premierului şi a unor membri din guvern pentru că există o preocupare şi din partea doamnei prim-ministru şi a altor miniştri implicaţi în ceea ce ţine de activitatea complexului ca aceasta să nu aibă de suferit. Ne dorim ca producţia de energie pe bază de cărbune să aibă un viitor.

Citit 2720 ori