Imprimă această pagină
Marți, 14 Mai 2019 03:00

CFR Cluj: „Să ne calificăm într-o grupă europeană”

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CFR Cluj a câștigat al doilea titlu consecutiv, după 1-0 cu Craiova, în penultima etapă din play-off. Golgheterul George Țucudean a recunoscut că jucătorilor le-a fost greu după ce echipa a schimbat 4 antrenori în acest sezon, însă știe care a fost secretul succesului.

 

„Anul acesta am fost mai bine, nu l-am câştigat în ultima etapă şi mă bucur că am reuşit să facem asta. Uitaţi câtă lumea a venit şi ne-a susţinut. Sperăm să facem în continuare lucruri bune şi să câștigăm trofee. E greu pentru că fiecare are filosofia lui şi spune ceva diferit. Ne-am adaptat bine foarte repede şi am reuşit să câştigăm”, a spus Țucudean la finalul meciului.

La interviul de după meci, George Țucudean a fost însoțit de fiul său. Când a fost îtrebat la ce echipă vrea să joace, acesta a dat un răspuns surprinzător.

Deși până la finalul play-off-ului mai e o etapă, iar George Țucudean este golgheterul campionatului, acesta mai poate fi depășit, însă nu de un jucător din play-off, ci din play-out.

„Nu s-a terminat, pentru că mai e Montini, care are 12 goluri şi mai are multe meciuri de jucat, dar sper să rămân primul”, a precizat Țucudean.

George Țucudean a vorbit și despre problemele de sănătate pe care le-a avut în acest sezon, după ce a fost operat pe inimă. Cu toate acestea, a rămas golgheterul campionatului, cu 18 reușite.

„E foarte greu. M-am oprit câteva săptămâni şi să intru înapoi în circuit, să fac din nou pregătire, a fost foarte greu, dar cu ajutorul sftaffului, am reuşit acest lucru şi dorinţa mare a fost să mai prind câteva meciuri în acest sezon”, a explicat atacantul CFR-ului.

Citit 1473 ori