Imprimă această pagină
Marți, 02 Aprilie 2019 03:00

Un fost procuror criminalist din Craiova a fugit din ţară cu milioane de euro.

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urmă cu 8 ani, Mihai Drăgoi şi-a dat demisia şi a renunţat la roba de procuror pentru a trece în avocatură. Ulterior, a devenit executor judecătoresc. Drăgoi este acuzat acum de foştii colegi că a înşelat zeci de oameni cu peste 1,7 milioane de euro. Drăgoi le promitea clienţilor că le va achiziţiona imobile ce se aflau în procedura de executare silită. Pe numele său s-a emis un mandat de arestare în lipsă.

Mihai Drăgoi este un personaj cunoscut în lumea magistraturii. Ani la rând a fost purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. În 2011, printr-un decret semnat de Traian Băsescu, a ieşit din magistratură. A fost avocat o scurtă perioadă de timp, apoi s-a înscris în Uniunea Executorilor Judecătoreşti. Afacerea fostului procuror a mers ca pe roate până în septembrie 2018, când a dispărut de la serviciu şi domiciliu. 

Angajaţii au găsit în dimineaţa zilei de 17 septembrie toate birourile răvăşite, iar din sertare dispăruseră toate documentele. Pe una dintre mese, angajaţii au găsit, în schimb, contractele lor de muncă încheiate începând cu data de 18 septembrie şi o procură din care reieşea că Mihai Drăgoi ar fi plecat în Grecia.  adevărul.ro

Citit 1705 ori