Imprimă această pagină
Miercuri, 10 Aprilie 2019 03:00

Promovare intensă a Universității de Științe Agronomice -Medicină Veterinară București, la Colegiul Comercial ,,Virgil Madgearu!”

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Raluca Manea, decan al Facultății de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului (FIFIM): ,,Așteptăm studenți din Gorj la această facultate unică în țară, cu mențiunea că viitorii absolvenți nu vor rămâne șomeri, această profesie fiind destul de căutată, inginerii de îmbunătățiri funciare fiind la vârsta pensionării la mai multe agenții din țară. Universitatea asigură, de asemenea, locuri în cămine pentru toată lumea, cu condiții foarte bune, cu spații de agrement, terenuri de sport și cantină. Valoarea burselor este destul de mare, iar instituția noastră chiar încurajează învățătura!”

Conferențiarul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, prof.univ.dr.ing. Cristiana Sîrbu, le-a prezentat, luni, elevilor de an terminal din cadrul Colegiului Comercial ,,Virgil Madgearu” din Târgu-Jiu oferta educațională a acestei instituții de învățământ superior de stat. Universitarul le-a explicat liceenilor că ingineria civilă, a mediului și cea geodezică, dar și specializarea de inginerie și management a USAMV din cadrul FIFIM sunt căutate pe piața muncii, facultatea oferind studii de licență și master, de patru, respectiv doi ani.

,,Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București are 7 facultăți foarte importante și am considerat că este bine să ofertăm liceenii din Gorj cu specializările instituției, deoarece ne dorim ca anul universitar viitor să-i avem studenți la una dintre facultățile noastre”, a declarat Cristiana Sîrbu.     gorjanul.ro

Citit 1689 ori