Joi, 28 Februarie 2019 02:00

Magistraţii olteni se alătură protestelor colegilor din ţară

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Protest la Judecătoria Slatina. Începând de marţi, şedinţele de judecată vor începe mai târziu, iar magistraţii vor petrece o jumătate de oră în faţa instanţei.„Judecătorii din cadrul Judecătoriei Slatina au hotărât să își manifeste în continuare dezacordul cu privire la cele mai recente modificări aduse legilor justiției.

În acest sens, ca formă de protest, începând cu ziua de 26.02.2019, ședințele de judecată vor începe cu o oră mai târziu decât ora comunicată, judecătorii vor ieși între orele 14:00 – 14:30 în curtea Judecătoriei Slatina/în fața Palatului de Justiție”, se arată într-o informare a Judecătoriei Slatina.

De la 1 martie, magistraţii slătineni anunţă că vor suspenda activitatea de judecată, cu excepția cauzelor urgente.Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, din judeţul Olt, au hotărât marţi, să-şi suspende activitatea, începând cu data de miercuri, „procurorii urmând a-şi desfăşura activitatea doar în acele cauze în care se apreciază că există urgenţă”.

Potrivit unui comunicat remis de procurori, aceştia sunt nemulţimiţi de modificările aduse legilor justiţiei prin Ordonanţa 7/2019. Totodată, magistraţii au decis convocarea unei noi Adunări generale, în perioada 4 – 8 martie, pentru a se stabili menţinerea suspendării activităţii.

Citit 1310 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
905241

Autentificare