Vineri, 22 Februarie 2019 14:09

Autoturism căutat de autoritățile din Italia, indisponibilizat de poliţiştii de frontieră

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Naidaș, județul Caraș Severin, au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Audi, căutat de autorităţile din Italia.

În data de  19.02.2019, ora 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Naidaș, judeţul Caraș Severin, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, cetăţeanul român, H.C., în vârstă de 33 de ani, ca pasager într-un autoturism marca Audi.

În urma verificărilor specifice poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de Italia la data de 08.02.2019. 

Tânărul a declarat că a achiziționat autoturismul anul trecut, de la o persoană necunoscută și că nu avea cunoștință că acesta ar fi căutat de autorități.

Drept urmare autoturismul, în valoare de aproximativ 4.500 euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidaș. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Citit 1331 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
905936

Autentificare