Miercuri, 09 Martie 2022 00:39

Sănătatea-i pe #primulloc, o nouă campanie susțiută de CEZ și Fundația Renașterea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sănătatea-i pe #primulloc este apelul adresat femeilor din comunitate, într-o inițiativă marca CEZ și Fundația Renașterea 

În perioada 08 martie – 08 aprilie 2022, femeile din comuna Daneți, județul Dolj, vor beneficia de 500 de teste gratuite Babeș – Papanicolau în cadrul unei unități de diagnostic mobil, datorită unei campanii pe care CEZ a desfășurat-o împreună cu partenerele de afaceri. Programările pentru testare pot fi efectuate la numărul de telefon 0756 713 652. 

CEZ și-a propus să celebreze Ziua Internațională a Femeii alături de partenerele sale de business și să transforme #energiacarevinedelaoameni în sursă de bine pentru femeile din comunitate și șansa de a le pune sănătatea pe #primulloc. 

În perioada 25.02.2022 – 03.03.2022, aproape 300 de partenere CEZ au fost invitate să aleagă un cadou simbolic sau să se alăture inițiativei CEZ prin care 500 de teste gratuite Babeș-Papanicolau vor fi oferite comunității locale. 

Atât partenerele care au ales cadoul simbolic, cât și cele care au ales ca CEZ să doneze în numele lor câte un test gratuit pentru fiecare opțiune exprimată, sunt autoarele inițiativei derulate cu sprijinul Fundației Renașterea. 

Acestora li se alătură o parte din artizanii cadourilor simbolice care vor dona și ei un procent din vânzări campaniei de informare, prevenție și testare.

Unitatea medicală mobilă pusă la dispoziție de Fundația Renașterea va rămâne în localitatea Daneți din județul Dolj timp de o lună, oferindu-le femeilor din comunitate șansa unor testări gratuite, dar și acces la servicii medicale de calitate și informații prețioase despre sănătate și prevenție.

“Într-o perioadă atât de dificilă, sănătatea este cel mai important lucru pentru a merge mai departe. De aceea este important să o îngrijim și să o punem pe #primulloc. Ne-am dorit să le vorbim partenerelor noastre de business despre cum putem transforma împreună #energiacarevinedelaoameni în sursă de bine și pentru femeile din comunitate. Ne bucurăm că multe dintre acestea și-au dorit să ni se alăture și împreună vom ajunge în comunitatea noastră locală”, Ondrej Safar, CEO CEZ România.

„În prezent, rata de supraviețuire a femeilor afectate de cancer în țara noastră este cu 20% mai mică decât media europeană, din cauza depistării tardive a afecțiunilor oncologice. Prin implementarea unor campanii precum aceasta, informăm femeile despre importanța controlului medical periodic și contribuim, pe cât posibil, la reducerea acestor discrepanțe. Ne bucurăm că prin acest proiect, cu susținerea partenerilor noștri - CEZ România, reușim să oferim pentru 500 de femei din comuna Daneți, Dolj, analizele medicale ce le pot salva viața”, a declarat Mihaela Geoană, Președintele Fundației Renașterea.

Citit 1034 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
920051

Autentificare