Joi, 06 Ianuarie 2022 11:46

Guvernul Ciucă, anunț după ședința cu responsabilii din energie: Nu vom avea probleme în această iarnă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Furnizarea energiei electrice este asigurată în sezonul de iarnă atât pentru serviciile esenţiale, cât şi pentru consumatorii casnici şi alte categorii de consumatori, iar în privinţa furnizării de gaze, sunt asigurate cantităţile de gaz pentru funcţionarea aprovizionării în condiţii de normalitate, anunţă Guvernul. 

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a avut o întâlnire de lucru cu viceprim-ministrul şi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ministrul Energiei, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Florin Spătaru, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, preşedintele ANRE, Dumitru Chiriţă, reprezentanţi ai companiilor Transelectrica, Transgaz, Romgaz şi ai Ministerului Mediului.

”Discuţiile au vizat stadiul pregătirilor pentru sezonul de iarnă, din perspectiva evoluţiilor sectorului energetic în România. Din analiză, a rezultat că furnizarea energiei electrice este asigurată atât pentru serviciile esenţiale, cât şi pentru consumatorii casnici şi alte categorii de consumatori”, precizează Guvernul.

În privinţa furnizării de gaze, sunt asigurate cantităţile de gaz pentru funcţionarea aprovizionării în condiţii de normalitate.

Citit 865 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Ianuarie 2022 23:47

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
924363

Autentificare