Vineri, 12 Aprilie 2019 03:00

Acţiuni în trafic pentru respectarea regulilor de circulaţie

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

53 de sancțiuni au fost aplicate de polițiști în ultimele 24 de ore/Oamenii legii au reținut 5 permise de conducere și au legitimate 76 persoane

În ultimele 24 de ore, echipajele de poliţie rutieră au desfăşurat activităţi specifice pe principalele artere intens circulate, în vederea fluidizării circulației şi prevenirii blocajelor, în special la orele de vârf când se înregistrează o creştere semnificativă a valorilor traficului.

Activităţile preventive desfăşurate de poliţiştii Serviciului și Biroului Rutier s-au materializat în controlarea a 68 de autovehicule și legitimarea unui număr de 76 de persoane, fiind aplicate 53 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.230 lei.

Desfăşurătorul abaterilor constate, ieri, pe drumurile publice din judeţ, este următorul: viteză excesivă – 25 de sancţiuni contravenţionale, necuplarea centurii de siguranţă în timpul deplasării – 7 de sancţiuni contravenţionale, abateri săvârşite de pietoni - 7, abateri constatate pentru lipsa documentelor – 2, alte abateri - 12.

În cadrul activităților desfășurate au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pe o perioadă determinată, 5 de permise de conducere.

Astăzi poliţiştii rutieri vor continua acţiunile tematice organizate pentru combaterea abaterilor la regimul circulaţiei, în special pentru combaterea consumului de alcool la volan, a vitezei excesive, dar și a celor săvârșite de către pietoni.

Citit 1656 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
906559

Autentificare