Miercuri, 15 Mai 2019 03:00

Halep a trecut peste înfrângerea de la Madrid

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Simona Halep (27 de ani) a trecut peste dezamăgirea de a pierde finala turneului de la Madrid, în fața olandezei Kiki Bertens, scor 4-6, 4-6. „Simo” participă în această săptămână la turneul de la Roma, transmis în direct de Digi Sport.

Chiar dacă nu a reușit să revină pe primul loc, Halep este mulțumită de nivelul jocului pe care îl are. Marea noastră campioană e optimistă că va avea evoluţii bune atât la Roma, cât şi la Roland Garros, acolo unde are de apărat trofeul cucerit anul trecut.

„În acest moment sunt mulțumită cu jocul meu, sunt fericită că am putut să trec cu bine peste turneul de la Madrid. A fost o săptămână dificilă acolo. Sunt încrezătoare și vom vedea ce va fi în următoarele săptămâni. Îmi place la Roma, îmi place la Roland Garros, dar eu sunt pregătită pentru orice”, a spus Simona Halep, într-o conferință de presă.

Cea mai bună performanţă a Simonei Halep la Roma e accederea în finală (2017 şi 2018). Anul trecut campioana noastră s-a înclinat, scor 0-6, 4-6, în faţa Elinei Svitolina, în timp ce acum doi ani era învinsă tot de ucraineancă, scor 6-4, 5-7, 1-6. Atunci, Simo a acuzat o accidentare la gleznă.

Citit 1506 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
905304

Autentificare