Miercuri, 08 Mai 2019 03:00

Spitalul Slatina angajează, din nou, asistenți medicali. Când va fi organizat concursul

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a scos la concurs noi posturi de asistent, de data aceasta pentru Radiologie și pentru farmacia spitalului.
Este vorba despre trei posturi vacante la Laboratorul radiologie și imagistică medicală, două de asistent medical debutant, specialitatea radiologie-imagistică medicală, cu nivel de studii postliceale, și de un post de asistent medical principal, specialitatea radiologie-imagistică medicală, tot cu studii postliceale.

Alte două posturi vacante sunt de asistent medical principal, specialitatea farmacie, cu nivel de studii postliceale, în cadrul farmacia spitalului.
Candidaţii care doresc să ocupe aceste posturile de asistent medical debutant la Radiologie trebuie să aibă studii postliceale sau echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976 -1994, conform H.G. numărul 797/1997 privind echivalarea, cu nivelul studiilor postliceale sanitare.
Aceste condiții trebuie să le îndeplinească și candidații care doresc să ocupe posturile de asistent medical principal. În plus, aceștia trebuie să fi dat examen pentru obținerea gradului de principal, să aibă cinci ani vechime ca asistent medical în specialiatate și curs de radioprotecție.
Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 16 mai 2019, inclusiv.
Proba scrisă a examenului va avea loc în 27 mai 2019, iar interviul va avea loc în termen de patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.
Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile pe site-ul spitalului, iar relații suplimentare se pot obține de la Serviciul R.U.N.O. din cadrul spitalului, telefon 0349/802.550.

Citit 1466 ori

mica publicitate

citeste ziarul

dordorulet

editia de weekend

filme spirituale

media button

datina email add

Vremea pe 3 zile

Statistici

Afișări articole
906259

Autentificare