Sâmbătă, 20 Aprilie 2019 03:00

Borș de mazăre și fasole cu crutoane și usturoi

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

art 200419 07Ingrediente:

  • 200 ml borș
    200 ml suc de roșii
    100 g mazăre verde
    100 g fasole verde teci
    2 morcovi
    1 ardei
    1 ceapă
    3 roșii
    crutoane cu usturoi
    sare Pirifan

Preparare:

  • Se curăță și se spală toate legumele. Morcovii, ardeiul și ceapa se toacă mărunt, tecile se rup bucăți de 2 cm, iar roșiile decojite se taie felii. Se pun toate într-o cratiță înaltă, se toarnă 3 l de apă și se pun la fiert.
    Când sunt toate fierte se toarnă sucul de roșii și borșul fiert înainte. Se mai fierb câteva clocote și se adaugă sare după gust.
    Se servește cu crutoane.
Citit 1017 ori Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2019 23:12
Mai multe din această categorie: « Plăcintă de legume Mucenici muntenești fierți »